Tajomstvo mojej kuchyne – Jesenná panvička
9. SEPTEMBRA 2020
AUTOR RECEPTU
HYZA
Ingrediencie
- 1 cuketa
- 1 paprika
- 4 šampiňóny
- 1 mrkva
- 1 petržlen
- ½ zeleru
- 1 menšia tekvica hokkaido
- 1 cibuľa
- 1 hlávka cesnaku
- 4 PL olivového oleja
- 100 g strúhaného parmezánu
- granulovaný cesnak
- soľ
- korenie na grilovanú zeleninu
- bylinky
- kuracie stehná a krídla souse vide
Postup
Všetku zeleninu nakrájame, pridáme olivový olej, ochutíme koreninami, čerstvými bylinkami a posypeme parmezánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 200°C asi 20-30 minút.
Stehná a krídla zapečieme 15-20 minút v rúre a podávame so zeleninou.
Celý video recept si môžete pozrieť tu.